GYIK


1. Mi az a CardboardVids?
2. Mennyibe kerül egy animált infografika?
3. Milyen hosszú egy animált infografikus videó?
4. Mennyi ideig tart legyártani?
5. Mit jelent, hogy a gyártás teljeskörű?
6. Mik a feltételek több videó rendelése esetén?
7. Hogy működik, mi a munkafolyamat?
8. És ha nem tetszik a végeredmény?
9. Mik a fizetés feltételei?
10. Mik a jogi feltételek?
11. Tudunk segíteni a videó nézettségi statisztikáinak követésében?
további kérdéseivel kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

1. Mi az a CardboardVids?

Egy friss csapat vagyunk, az animáció szerelmesei, Budapesten. Animációs szakemberek vagyunk többszáz sikeres produkción túl.

2. Mennyibe kerül egy animált infografika?

Amíg mások nagy mértékben ingadozó és eltérő árakon dolgoznak, mi az árainkan átlahatóan, munkafolyamatokra lebontva adunk árajánlatokat. Minden büdszére találunk megoldást, és csak kiváló, részletgazdag videókat készítünk!

Árajánlataink teljeskörűek, forgatókönyv írástól a hangfelvételig és a javítási körökig mindent magába foglalnak. Természetesen, ha már elkészült forgatókönyvre vagy képes forgatókönyvre kell építkeznünk, az lefarag az árakból.

Az árak a következő tényezők függvényei:
+ stílus, részletgazdagság
+ hossz
+ gyártás időtartama
+ extrák (3d animáció, különleges hangok, feliratok, stb)

Áraink 1200 USD / 1050 Eur-tól indulnak.

3. Milyen hosszú egy animált infografikus videó?

Az “explainer” videók hosszát gyakran a narráció hossza, vagy az közölni kívánt információ mennyisége határozza meg. Valójában a a témát, a tempót, a nézőközönség viselkedését és természetesen a videó célját is figyelembe kell venni. A nézők koncentrált figyelmének időtartama a legfontosabb tényező bármilyen videó sikeréhez.

4. Mennyi ideig tart legyártani?

Általában 5 hétbe telik egy videó legyártása. Felár fejében expressz is legyártható, 2 vagy 3 hét alatt, vagy teljesen személyre szabottan. Ahhoz hogy a videó valóban a megrendelői igényeket tükrözze több fázisban ügyféli visszajelzésre van szükség, így a legyártás időtartama tőle, a megrendelőtől is függ. A 7. kérdésben bővebben foglalkozunk ezzel!

5. Mit jelent, hogy a gyártás teljeskörű?

A megszokott felállás a reklámszakmában az, hogy a kreatív folyamatokat és a videók gyártását különböző cégek látják el. Az internetes marketing szokások ezt megváltoztatták, és a technológiai fejlődés lehetővé tette, hogy mindent házon belül bonyolítsunk le. Így a kommunikáció is könnyebb.

6. Mik a feltételek több videó rendelése esetén?

Több videó rendelése esetén kedvezményes árat tudunk biztosítani.

7. Hogy működik, mi a munkafolyamat?

Az árajánlatunk elfogadása után párbeszéd kezdődik, hogy megértsük a megrendelői igényeket, konferencia hívások, e-mail levelezés vagy személyes találkozó keretében. Ezután a következő folyamatok következnek amik egyenként 1-2 hét időt vesznek igénybe, némileg párhuzamosítva folynak: Forgatókönyv, Látványtervezés, Vázlatos képes forgatókönyv, Végleges képes forgatókönyv és animációs előkészítés, Animáció.

A munkafolyamataink úgy vannak felépítve, hogy biztosra mehessünk abban, hogy az ügyfél céljai felé haladunk a gyártással. Több fázisban elengedhetetlen az ügyfél hozzászólása, és a javítások és a velük töltött idő is előre bele vannak kalkulálva a munkabeosztásba.

9. Mik a fizetés feltételei?

A teljes produkció elkészülte és elfogadásáig nem kérünk pénzt. Azonban a munkadíj kifizetéséig csak vízjeles, nem full-HD videófájlokat adunk ki. A teljes formátumú, vízjel nélküli videó a fizetés teljesítése után kerül átadásra.

A fizetés teljesíthető banki átutalással, csekkel, vagy paypal-en keresztül.

Elégedetlenség esetén a megrendelő elállhat a gyártás befejezésétől.

Amennyiben kérdésed van a videó finanszírozásával, számlázással, vagy jogi témával kapcsolatban, kérjük lépj kapcsolatba velünk a [email protected]!

10. Mik a jogi feltételek?

Az előkészített megbízási szerződésünkkel kezdhetjük a munkát, amit minden projekthez személyre szabunk. A videó a megrendelő tulajdona, ez azt is jelenti, hogy a videó tartalmáért a felelősséget a publikálója vállalja. Természetesen a gyártás során készséggel segítünk tapasztalatunkkal a kényes tartalmakat érintő kérdésekben.

11. Tudunk segíteni a videó nézettségi statisztikáinak követésében?

Számtalan online szolgáltatás foglalkozik ezzel, és mi szívesen segítünk a te videódhoz megfelelő platform kiválasztásában.

Google+
CardboardVids.com Contact Form
Az üzeneted a [email protected] lesz elküldve. 24 órán belül válaszolunk. A visszahíváshoz az üzenetben add meg az telefonszámod vagy skype címed!