Küldetésünk


Egyszer kölykök voltunk, és lenyűgözött minket a technológia, ami rajzokhoz és bábokhoz hasonló dolgokat képes volt életre kelteni a helyi mozink kis vásznán. Ahogy felnőttünk, szakmabelivé váltunk, az életünknek egy jókora szeletét ennek a technológiának áldozva, mások elképzeléseit segítünk életre kelteni. Így aztán folyamatosan emlékeztetnünk kell magunkat az eredeti élményre, hogy egy kicsit átadhassunk belőle a munkánkon keresztül.

A mozgókép a mai világnak szerves részévé vált, legtöbbször nem vesszük észre hogy milyen fantasztikus önmagában a tény, hogy élettel (és gondolatokkal) vagyunk vagyunk megtölteni vizuális alkotásokat. A munkáinkon keresztül szeretnénk a nézőt meghívni, hogy egy időre gyerekké váljon, hogy a vásznon létrejövő kommunikációt anyanyelvén értse.

Az informatikai forradalom nagyon hatékony és sok esetben több élű fegyverekkel vértez fel minket ehhez a küldetéshez. Ennek ellenére, az alkotás célja változatlan marad. A képeken keresztüli történetmesélés mély hatással van magára a történet üzenetére is, azáltal ahogy életre kelti. Így játszunk mi, alktótok a pontokkal, vonalakkal, pixelekkel a videóinkban. Szórakozottan és felelőséggel.

Google+
CardboardVids.com Contact Form
Az üzeneted a [email protected] lesz elküldve. 24 órán belül válaszolunk. A visszahíváshoz az üzenetben add meg az telefonszámod vagy skype címed!