Rólunk

Péter Föld
Project Manager, Producer
Több cégnél megfordult utómunkában, televízíónál és az online reklámszakmában. Rendezett vírusvideókat, és tervezett átlátható és kiszámítható munkafolyamatokat a számítógépes animációk gyártásához.

“Szeretek megjavítani dolgokat. Persze, ez a folyamat már azelőtt el kell hogy kezdődjön mielőtt valami elromlik… Mérd meg kétszer, és egyszer vágj. Ez a mottóm. Ezek után meglepetés, hogy szabad időmben a kétkezi munkának élek.”

Szűcs Levente
Vezető Animátor
Levente képzőművészeti háttérrel rendelkezik, de már több mint egy évtizede dolgozik animátorként. Festőművész, és rajztanárként is dolgozott. Az animációban Flash-sel kezdte, de most már számos technika mestere.

“Szeretem a kutyákat.”

József Sándor
Animációs konzultáns
József tradíciónális animációs háttérrel rendelkezik. Nagyobb stúdióknál és szabadúszóként is dolgozott. Tudja, hogy mitől működik bármi, ami animáció. Az évek alatt karakter animációra és rajfzilmek kompozitálásra specializálódott miközben folyton keresi az új lehetőségeket hogy a legtöbbet hozzon ki egy-egy jelenetből.

“Hé, hol van Jocó? Valószínűleg dolgozik… Az a helyzet hogy a munkám a hobbim, szóval ha animációról van szó, hajlamos vagyok túl sok időt tölteni vele. Vagyis, majdnem túl sokat.”

Google+
CardboardVids.com Contact Form
Az üzeneted a [email protected] lesz elküldve. 24 órán belül válaszolunk. A visszahíváshoz az üzenetben add meg az telefonszámod vagy skype címed!