Szolgáltatások


Miért dolgozz velünk?

Kiváló alkotásokat vagyunk képesek létrehozni elérhető és átlátszó árazással. Gondolj a cégünkre úgy, mint egy riska sofőrre, aki elvisz A pontból B-be, bármilyen akadály ellenére. A munkánk a hobbink, és a szakmában sokakkal ellentétben, mi nem adjuk ki másoknak a feladatainkat. Magunk ülünk a rajztáblák és a számítógépek előtt. A tech világban jártas animátorok és művészek vagyunk, nemzetközi piacokon szerzett tapasztalattal és hatékony munkafolyamatokkal.


Animált explainer videók

(mozgó infografikák teljeskörű gyártásban)

Részletgazdag infografika videókat készítűnk minden stílusban. A gyártás teljeskörű, a forgatókönyv írásától, az illusztráción át az animációig. Látogass el a GYIK vagy az Portfolio oldalainkra további információért!

Animáció

Animációkat készítünk, minden formátumban, stílusban, hosszban, nyelveken, színben, stb. Meséld el mire van szükséged!

Illusztráció és grafikai tervezés

Természetesen Illusztrációkat is készítünk. Lépj velünk kapcsolatban hogy megbeszéljük a te projekted részleteit!

Tanácsadás

Örömmel megosztjuk a tudásunkat és a tapasztalatainkat. Hiszünk az átlátszóságban, és hogy ezeket nem szabad titokként őrízni. Ingyen és bérmentve adunk tanácsot bármilyen animációt vagy online videót érintő kérdésben.

Google+
CardboardVids.com Contact Form
Az üzeneted a [email protected] lesz elküldve. 24 órán belül válaszolunk. A visszahíváshoz az üzenetben add meg az telefonszámod vagy skype címed!